Nejnovější recenze ze sekce Meteostanice
+ nízká cena, pro orientaci teplot zcela postačující
- Skvělý dárek
- Spousta funkcí
- Barevný LCD displej
- Možnost umístit na stěnu
Ukotvily jsme na zeď. Všechno funguje bez problému. Máme zatím připojeny 2 systémy. Zatím bez problému. Za mě je to i skvělý dárek, u kterého věřím, že udělá radost. za nás tedy 10/10
- Rychlé, svižné, funkční
- Cenově dostupné
Svižné, funkční a rychlé. Funguje bez problémů. Všechny funkce ukazuji správnou hodnotu (kontroloval jsem) Za mě mohu s klidem doporučit dále.
- Vzhled
- Funkce
- LCD display s podsvícením
Měření jak vnější tak vnitřní teploty. Ukazatel hodnot je přesný. Používáme doma i jako budík. Vzhledově se mi opravdu líbí a za tu cenu je to bez konkurenční. Za mě ok
- Spolehlivé, rychlé
Vše v pohodě a rychle
- design
- přesný ukazatel
- modré podsvícení
Pěkná met. stanice za dobrou cenu. Ukazuje to co má a potřebuju vidět. venkovní senzor přežil mrazy i slunce přímé. Spokojenost se vším.
- barevný displej
- dobře zpracované
- přesné počasí
- lehké nastavení
Pěkný design s barevným displejem. Ukazuje vše co potřebuje a vypadá dobře v obýváku. Může být na baterky nebo na adaptér, oboje vyzkoušeno a funguje skvěle.
- velký čitelný displej
- barevný
- ukazetl všeho
- bezdrát snímač
Pěkně zpracovná meteostanice. Ukazuje přesné počasí jako mám na iphonu. barevné provedení ikon je moc pěkné. Bezdrátový snímač, který má dlouhý dosah.
Produkt splnil mé očekávání. Mé umístění na chalupě, jde mám ostrovní solární elektrárnu a automatické zavlažování zahrady mi na dálku poskytuje hlavně údaje o srážkách a slunečním svitu.
Spokojenost.
A opravdu cena, která mi vyhovuje
- Dárek
- Spoustu funkcí
- Dotyková tlačítka
Využíváme především kvůli budíku. má to spoustu funkcí, které hodně řeknou. vše jede bez problému. co se týče teploty, tak ukazuje přesně. Za nás tedy spokojenost.
- velký displej
Zatím vše ok.
- Barevný displej, zatím ukazuje celkem přesně
- splňuje očekávání
- Super
- Ukazuje denní nejvyšší a nejnižší teplotu
- Ukazatel vlhkosti
- Napájení ze sítě nebo přes baterky
- Display by mohl být větší
- čitelný displej
- podsvícení
- ukazatel všech věcí
- kvalita
Ukazatel teploty, dnů, počasí, venkovní i vnitřní teplota, vlhkost. Multifunkční a přesný ukazatel. Podsvícení není otravné a displej je dobře čitelný.
- měření venkovní i vnitřní
- počasí
- čitelný velký displej
- budík
Mám v ložnici na okně. Ukazatel počasí je stejný jako na iphonu. Měření vnitřní a venkovní teploty přesné. Displej je dobře čitelný i z dálky.
Se značkou Hyundai jsme spokojený. Máme od této značky už jednu meteostanici.
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »