Nejnovější recenze ze sekce Meteostanice
cajk
- 100% požadovaných funkcí,bez závad
- není
Kvalitní výrobek
- pekný přehledný barevný displej
- externí čidlo se snímáním teploty a vlhkosti
- pěkný vzhled
- nízká cena
Funguje velmi dobře i co se týče předpovědi počasí. Možnost provozu jak na baterii, tak ze sítě je výhodou.
- zobrazuje vše co je k počasí potřeba
- velký přehledný displej
- ukazuje i venkovní hodnotu relativní vlhkosti
- jednoduše se nastavuje
- nizká cena
Funguje to jak má a je to poměrně přesné, spokojenost, doporučuji, za ty peníze je to bomba.
- Bohatost nastavení
- Levný display a tomu odpovídají mizerné pozorovací úhly
Za tuto cenu by celkové zpracování by mohlo být lepší...
Bez výhrad.
- externí senzor
spokojenost
Měří teplotu masa a prostor v udírně najednou.
- jas
- jednoduché nastavení , pěkný vzhled vše ok.
Kvalitní za přijatelnou cenu doporučujeme
- Má věe co potřebuji
- Bezva čitelný displej
- Super cena
Super
- Přehledný a dobře čitelný displej, výměna baterií bez nutnosti nářadí.
Testováno ve dvou různých bytech panelových domů. Bohužel v prvním případě nedokázalo čidlo navázat komunikaci přes jednu zeď. Vzdálenost pouhé 2m! Testováno snad 10x v různých umístěních.
Ve druhém případě žádný problém i na vzdálenost 10m, taky přes zeď...
- Hezký vzhled
- Rychlé spárování
- Nesouhlasí teplota WiFi připojení
- Nezobrazuje se teplota z čidla na hlavní jednotce
- Abych zjistil teploty z čidel musím si zapnout aplikaci
- Tím, že je jiná teplota z WiFi, rozdíl 8°C jsou špatně i hodnoty předpovědi. Tak, že můžu sledovat pouze hodiny a datum
- Meteostanice která nezobrazuje data na hlavní jednotce je k ničemu. Pro mě je to nejhorší nákup na Tesle
Reakce značky TESLA
Dobrý den, pane Stanislave,
děkujeme Vám za recenzi a za to, že jste si vybral naši chytrou WiFi meteostanici s externím senzorem TESLA Device MS360. Mrzí nás, že jste s produktem nebyl spokojen.
Ohledně teploty a předpovědi počasí, prosíme, zkontrolujte, zda máte v aplikaci správně nastavené umístění. Pokud není poloha správná, mohou být nesprávně interpretována i data o aktuální teplotě a předpovědi.
Co se týče zobrazení údajů z čidel, tyto informace jsou dostupné pouze v mobilní aplikaci, jak je uvedeno v popisu produktu. Je to tak dáno z důvodu, že je na hlavní jednotce zobrazena předpověď na 3 dny místo zobrazení teplot z externích čidel.
Mrzí nás, že jste s tímto uspořádáním nespokojen. Pokud byste měl další otázky nebo potřeboval asistenci, prosíme, kontaktujte nás na [email protected].
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
- pěkný přehledný displej se spoustou hodnot
- synchronizace času přes DST
- jednoduchá instalace i obsluha
- externí čidlo teploty
- promítání hodnot na zeď nebo strop
- budík
Kvalitní meteostanice, která dokáže predikovat vývoj počasí, zajistí info o vnitřní i venkovní teplotě a vlhkosti. Navíc s dokonale přesným časem a datumem. Skvělé je to, že můžete vypnout svítící displej a v noci promítat hjodnoty na stropnerušícím červeným světlem.
- ukazuje vnitřní i venkovní teplotu i relativní vlhkost
- možnost připojení až 3 externích čidel
- funguje i jako budík
- ukazuje čas a má i kalendář
- nízká cena
Velmi praktická meteo stanice, se kterou vždy víte, jaké počasí bude a jak se na něj připravit. Ráno Vás i vzbudí. Múže stát jak na stole, tak viset na zdi a dobře vypadá.
Hezký doplněk do bytu, hlavně že není spojena drátem s čidlem. Jednoduché nastavení, výborné hodiny na radiový signál
- funguje
standard
- přehledný
Funkční a přehledný, huře čitelný bez podsvícení, které je krátké a nelze jej nastavit jako trvalé
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »