Nejnovější recenze ze sekce Meteostanice
kvalita za příjemnou cenu
- Přehledné
Potřeboval jsem vědět, jak je venku teplo/zima a to to dělá.
3 čidla jsou super pro průřezové prostorové informace
meteostanice funguje jak má a jako dárek udělala radost
- Nefunkčnost
- Funguje skvěle
Škoda že čísla hodin jsou malé z větší dálky nejdou rozpoznat.
- Jasně srozumitelné a uspořádané údaje o teplotě, vlhkosti uvnitř i vně. Jasná čitelnost všech údajů, také o tlaku, času, fáze měsíce a data.Jednoduchá instalace.
nic
- Přehlednost
Zatím spokojenost.Používám krátce.
Izoxis 15746
Přidáno: 2. listopadu 2024
(naposledy upraveno 2. listopadu 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
- Jednoduché ovládání a dobrý přehled
- Kvalitní
Zakoupeno pro orientační měření teploty a vlhkosti . To plní náležitě.
Jednoduchý a přehledný.
- Skvělý pomocník
- Funkce
- Vzhled
Za mě skvělý pomocník, který poradí jak se máte oblíknout. Cena vzhledem k funkcím a možnostem mí přijde hodně dobrá. Doporučuji.
- Displej je na můj vkus příliš barevný.
Bez externího napájení, při napájení jen z baterií, u displeje zhasíná podsvícení.
Často se vypíná ukazatel venkovní teploty. Bohužel zatím nevím, kde je chyba (a není to průběžné přepínání na jiná čidla). Jinak spokojenost
super
- měří teplotu i vlhkost uvnitř i venku
- zobrazení a sběr mnoha dalších parametrů počasí
- meteostanice umí po zadání mezních hodnot spínat a ovládat různá zařízení (závlahu, vytápění apod.)
- ukazuje fáze měsíce, západ a východ slunce v dané lokalitě
- neuvěřitelně nízká cena
Meteostanicí jsem opravdu nadšený, ohromila mi množstvím dat, které je schoppna měřit a uchovávat. Instalace byla velmi jednoduchá, za pár minut vše skvěle fungovalo. Zobrasovací jednotka je přehledně uspořádána. Funguje i jako přesný budík. Jakmile jí pak inplantujete do sítě WatherCloud tak můžete prohlížet i grafické znázornění dlouhodobého vývoje počasí, tlaku, teploty, vlhkosti, světelného toku, síly a směru větru a tp. Navíc máte přístup ke všem podobným stanicím na celém světě. Je to skvělá vymoženost a trochu i hračka pro ty kteří se zajímají o počasí a jeho vývoj. Vše je pak umocněno nízkou cenou, za kterou se tohle zařízení dá pořídit
- Dlouho vydrží baterie
nic
- jednoduchost a přehlednost displeje
- z úhlu špatná čitelnost
- horší synchronizace hodin s radiovými
- nelze zastavit na jednom čidle - cyklicky zobrazuje čidla i když nejsou připojena
Výkon odpovídá ceně
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »