Nejnovější recenze ze sekce Meteostanice
- Přehledný displej
- Jednoduché ovládání
- Kvalitní výrobek
- Kvalitní příjem rozhlasového vysílání
- Světelný ukazatel času na stěně či na stropu
- kvalita
- složitější nastavení
Zakoupeno pro maminku seniorku. Přehledný a barevný displej, domeček pro teplotu doma, zahrada pro teplotu venku. Plus hodiny řízené rádiem a vlhkoměr.
- Předpověď počasí moc nefunguje, ale kdo by čekal za ty peníze přesnou předpověď.
- Výborně.
Moc pěkná meteostanice, jednoduchá, hezká grafika
Poměr kvalita cena super, koupeno v akci
Malý možnost si vzít i na dovolenou
Jsem spokojena ukazuje teplotu jak venku tak vevnitř
Velký a čitelný display
- měří venkovní teplotu o 3 stupně více,špatné
špatné měří ,zakoupen již druhý kus ,oba špatný,vráceno
Popis a návod s větším tiskem.
- Zatím nevyzkoušeno.
- téměř profesionální meteostanice
- široké spektrum měřených hodnot
- zaznamenávání hystorie dat
- odolný venkovní senzor s velkým dosahem a WiFi konektivitou
- možnost napojení na celosvětovou síť meteostanic
- nízká cena
- velký přehledný barevný displej
Celkově jsem s meteostanicí Sencor SWS 16600 velmi spokojený. Pro někoho, kdo má zájem o detailní sledování počasí, nabízí obrovskou škálu funkcí, které jsou opravdu užitečné. Díky propojení s aplikací a WiFi konektivitě mám navíc neustálý přehled o tom, co se s počasím děje, ať už jsem doma nebo na cestách. S touto meteostanicí mám k dispozici nejen základní údaje jako teplota a vlhkost, ale také tlak, UV index, rychlost a směr větru, množství srážek, faze měsíce, čas a datum sinchronizované radiem. To všechno přehledně na velkém displeji, který má skvělou čitelnost.
- Za výhodnou cenu splňuje přesně mé očekávání. Bez nastavování funguje vlhkoměr i teploměr zatím skvěle. Vložíte baterii a už běhá. Je tam jen nastavení stupňů F nebo C.
- Vetší displej, který oproti jiným chválím, je dostačující a čitelný, příjemný pro oči. Neměl by být umístěn proti slunci. 4 stupně jasu a vypnuto.
- docela přesně ukazuje stupně
- větší hodiny řízené dálkově
- velmi špatná ovladatelnost bočních tlačítek, moc malé tlačítka prstem nezmáčknete jak jsou tuhé, jedině nehtem - VELKÉ MÍNUS
- stanice nefunkční jen na baterie ani na nižší svítivost, což je další VELKÉ MÍNUS, Měli být tři tužky a možnost volby baterky nebo trafo
- fušerácká práce, díly na sebe nesedí, prosvítá mě displej u tlačítek, viditelná škvíra u nového kusu!!!
- hodnoty tlaku a jeho historie, fáze měsíce a nadmořská výška jsou provedeny minimalisticky a mají nevalný užitek
- východ i západ slunce nemám ještě moc odzkoušený, zatím se jeví též zbytečně
- co je ale úplně zbytečně zaplněný větší prostor, je animace počasí, ukazuje většinou špatně.
- mnoho lidí by uvítalo jako další užitečnou funkci stanice - prohlížeč fotografií, nebo videa s SD karty
Celkově vzato se dá stanice používat s mnoha ústupky uživatele, ale ve 21. století by měli být funkce těchto meteostanic na daleko vyšším stupni úrovně i vybavením pro náročnější. Tak je to všechno na jedno brdo, liší se minimálně. Vše myšleno o NE profi stanicím s vrtulkama.
- Vše bez problému
Teploměr vnitřní i venkovní je praktický s jednoduchým použitím.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »