Nejnovější recenze ze sekce Meteostanice
S aplikací funguje ještě lépe než jsem si představoval.
- Přestože meteostanici máme pouze chvíli jsme velice spokojeni a již se o ni zajímají i kolemjdoucí :-)
- Graficky zobrazuje historii naměřených hodnot teplotu i vlhkost
- 1ks mikrotužka baterie k napájení, ale nevím jak dlouho vydrží
- Magnet a ramínko k postavení
- Alarm
- Docela malý displej
- Nejdou smazat uložená data k určitému datu
- Nejdou smazat data ani odpojením baterie na 15 minut
Super třeba při kontrole a nastavování topení. Dosah přes dvě zdi cca 12m
- Pěkný vzhled.
- Barometr zatím moc nereaguje, snad až bude pěkné počasí, tak se ručička i přes poklepání snad posune... :-)
- Ukládá hodnoty na kartu
- Podrobný displej
- Stavová dioda
Fajn přístroj pro sledování CO2. On by stačil levnejší, pokud stačí stav indikovaný diodou a číslem. Ale tento ukládá hodnoty do paměti a na kartu. Lze pak analyzovat zpětně.
- Velký přehledný displej
- Podsvícení na tlačítko
- Levný
Pro orientační měření mi stačí, je dobře viditelný. Napájení 1x AA baterie.
- kompaktní se spolehlivým připojením základny
- špatně naprogramované měření srážek, je nutné rozšířit plochu odběru srážek Při použití nálevky o průměru 18 cm s uřezanou spodní částí je odchylka od od reality max. v desetinách mm
značka Dodělej Doma
- ok
- Displej velikosti kapesních hodinek
Reakce značky Sencor
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi, se kterou si dovolíme nesouhlasit. U modelu SWS 5400, je displej odpovídající velikosti spotřebiče. Pokud požadujete větší displej, můžeme doporučit meteostanici SWS 12500. S pozdravem Sencor.
- nejde regulovat intenzitu podsvícení
Pěkný barevný displej, živé počasí super doporučujeme
- meteostanice je poměrně přesná
- dobrá cena, ve slevě - 299,-Kč
- Nefunguje signál DCF, za 2 měsíce se signál naladil pouze jednou, pravděpodobně velmi slabý přijímač signálu DCF.
- přehledná kontrastní obrazovka
- využívá vlastní zdroje informací (větrná růžice, lapač srážek)
- Promyslete předem: musíte si dobře umístit měřiče
GARNI 3015 Arcus
Registrovaný uživatel
Přidáno: 7. února 2024
(naposledy upraveno 16. července 2024)
Zakoupeno v METEOshop.cz
- Čidla fungují dobře
- Pro domácí využití dostačuje
- Dobře čitelný displej
- Funguje jak má
- Opěrný stojánek mohl být lépe proveden
- Velmi malý displej, možno použít jako kapesní hodinky
Reakce značky Sencor
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi, se kterou si dovolíme nesouhlasit. U modelu SWS 5400, je displej odpovídající velikosti celého spotřebiče. Pokud požadujete větší displej, můžeme doporučit meteostanici SWS 12500. S pozdravem Sencor.
- Velký přehledný display
- Možnost korekce měřených hodnot
- Vcelku intuitivní nastavení
- Horší montáž na silnější trubku, chtělo to improvizaci
Jsem mile překvapen touto meteostanicí. Pokud by se mě někdo zeptal, jestli ji doporučím, tak ano. Líbí se mi velký přehledný display, zobrazující všechny měřené hodnoty. Také se přizpůsobuje jeho podsvícení podle intenzity okolního světla (pouze 2 režimy, high-low, ale stačí to). Co bych uvítal je možnost konfigurace rozložení hodnot na obrazovce, ale chápu, že by se jednalo o cenově jinou kategorii. K informacím se dá doklikat přes fyzická tlačítka, ale už nemáte možnost vidět najednou dvě vnitřní teploty. S fyzickou instalací na silnější trubku byla potřeba improvizace, držák na to není uzpůsoben, což ale na funkci meteostanice nemá vliv. Spárování čidel, připojení k wi-fi a nastavení meteostanice odpovídá komplexnosti zařízení a dodanému návodu. Na obtíže, co tu popisují jiní uživatelé, jsem nenarazil. Stačí jen postupovat podle návodu a maličko se nad tím zamyslet. Veřejné weby jsem zatím nezkoušel, pro domácí potřeby bohatě postačuje.
- kvalitní display
- přehlednost dat
- Malé kompaktní dělá co má.
- multifunkční...
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »