Nejnovější recenze ze sekce Meteostanice
- jednoduchá, přehledná
kvalita , naprostá spokojenost
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- bezproblémová komunikace s venkovním senzorem
- Zpracování
- Cena, Značka
- Displej, přes den nic moc, ale v noci, krásně sviští a skvělé barvy
- Jednoduché ovládání
- Napájení síť (svítí displej nonstop) nebo baterie (bez osvětlení) ale zase super záloha uložených dat v případě výpadku proudu ze sítě.
asi moje chyba, nevsiml jsem si, ze tato meteostanice neni bezdratova a tedy pro mne je nevhodna, musel bych vrtat do ramu oken diru na protaženi kabelu
zatim zjistuji stav, teplota se oproti profesionalnimu teplomeru zatim lisi o cca 0,7 stupne
- Rozptyl teplot z jednotlichych cidel umistenych na stejnem miste cca 0,4 stupne, coz mi pripada v rozumne toleranci
- Chyta i pres nekolik zdi
- Rozptyl mereni relativni vlhkosti vetsi, ale vlhkomery jsou obecne znacne nepresne, takze mi to ani nevadi
- velký přehledný displej
- čas řízený radiem
- budík
- externí čidlo
Velmi pěkné provedení, které vám nkde nedělá ostudu. Lze postavit na pracovní stůl, nebo pověsit na zeď. Díky údajům na displeji je dokonalý přehled o počasí a jeho vývoji.
Sencor SWS 4100 B
Přidáno: 13. července 2024
(naposledy upraveno 13. července 2024)
Zakoupeno v planeo.cz
- spolehlivý
- nemá
- Dobrá cena,krásný design
- Display je viditelný jen z úzkého úhlu pohledu.Takže je zázrak je umístit aby byl člověk spokojen.Ale tahle značka má takhle špatný display odjakživa a bohužel s tím nic nedělá.
Splňuje co má.
- pěkný přehledný displej se spoustou hodnot
- synchronizace času přes DST
- jednoduchá instalace i obsluha
- externí čidlo teploty
- promítání hodnot na zeď nebo strop
- budík
Kvalitní meteostanice, která dokáže predikovat vývoj počasí, zajistí info o vnitřní i venkovní teplotě a vlhkosti. Navíc s dokonale přesným časem a datumem. Skvělé je to, že můžete vypnout svítící displej a v noci promítat hodnoty na strop nerušícím červeným světlem.
výborná cena,nadprůměrný dosah přenosového signálu,lze spárovat i s dalšími přijímacímí stanicemi od stejného výrobce.
- ukazuje teplotu a humiditu, čímž plní funkci, pro kterou byl stvořen
- velikostně i do té nejmenší kapsy
- nelze vypnout jinak, než vyndáním baterie (alespoň jiný způsob jsme nenašli)
- Velký displej s dobře umístěnými informacemi
- Složitější nastavení
- Hodiny řízené signálem DCF
- Napájení pomocí adaptéru 230V
- USB port
- Asi 5 úrovní regulace jasu displeje
- Možnost nastavit noční režim
- Špatně čitelný displej z bočního pohledu
První tuto meteostanici jsem měl skoro 2 roky, během nich mi 2x odešlo venkovní čidlo, při druhé reklamaci vráceny peníze. Pořídím si stejnou, novou v jiném e-shopu, protože jsem nenašel podobnou, co by mi vyhovovala. Měl jsem chvíli Emos E0387, ale tu jsem vrátil, tam šla regulace jasu pouze na 2 úrovně, a ta nejmenší i tak večer hodně svítila.
- dobře čitelný displej, a to ze všech úhlů
- napájení pomocí adaptéru 230V
- hodiny řízené signálem DCF
- jednoduché nastavení
- pouze 2 úrovně podsvícení, na tu nejnižší i tak večer hodně svítí
- nedá se nijak nastavit, aby se displej vypnul v určeném časovém úseku
- venkovní čidlo je takové nic moc, snad vydrží
- hodiny nemají sekundy
Původně jsem měl meteostanici Solight TE81XL, dvakrát mi odešlo venkovní čidlo, reklamace vždy uznána, pak mi vrátili peníze. Pořídil jsem tedy tuto Emos E0387. Je sice trochu menší, ale nijak výrazně. Nejvíc mě vadí jen 2 úrovně podsvícení, na tu nejmenší i tak večer hodně svítí, ozáří celou místnost, do ložnice ani náhodou. Bohužel se ani nijak nedá nastavit vypnutí displeje v určitém časovém úseku. Venkovní čidlo nevypadá moc festovně, spíš naopak, působí lacině a nekvalitně, jsem zvědavý, zda vydrží.
S tímto produktem jsem velmi spokojen, plně splňuje moje požadavky.
- Velká čísla,pěkný vzhled
Není špatná, ale bohužel ukazuje o jeden až dva stupně více než by měla...
- jak psali i ostatní, souhlasím, že kdyby byl uveden i čas, bylo by to na 1*
malý, ale šikovný