Nejnovější recenze ze sekce Meteostanice
- Nevim. Cena?
- Vynikající
- spokojeni
Přehledný displej.
- Bezdrátové čidlo 1GN se často odpojuje od základní stanice a je nutný tlačítkový restart na tělese venkvního senzoru.
Dle mého neodpovídá konstrukčně a spolehlivostí kategorii poloprofesionální meteostanice.
- Po necelých dvou letech odešel v bezdrátovém čidle 7-v-1 tzv kapacitor, což se projevovalo tím ,že vložené baterie cca po dvou měsících byly slabé. Než se na problém s kapacitorem přišlo, bylo po záruce. Náhradní dil KAPACITOR nelze sehnat.
- Zobrazení teploty v grafu umí pouze z jednoto teplotního čidla, přestože jich můžete mít připojených více.
Na tzv. poloprofesionální meteostanici, je její spolehlivost a životnost tragická.
- Cena kvalita ok
- Zaskočila mě venkovní kabelové čidlo.
- čekala jsem bezdratove
kvalitní zboží a hezký design
- funguje a je přesný
- kupodivu fungovala v létě i předpověď - ještě uvidíme v zimě
Velká čísla, přesný čas, přehledná meteostanice, až tři čidla jdou připojit.
- Barevný display
- Možnost připojení senzorů
- Moc dobrá cena
- Jednoduché používání
Produkt již mám a mě nezbývá nic jiného než poděkovat. Vše funguje skvěle. Již jsem aplikoval připojení senzorů. Mohu doporučit. Věřím, že by to někomu udělalo radost i jako forma dárku na vánoce.
Splnil očekávání
- Vzhled
- Spousta funkcí
Kupováno převážně z důvodu vzhledu - krásně se mi hodí do ložnice. Využívám prakticky každý den. Jak budík a nebo jako informativní tabuli, která mi řekne jak se dnes obléct. Funguje bez problému.
Povlaky byly v pořádku
Perfektní! Malé, přehledné, ukazuje jen teplotu a vlhkost a je na malé tužkové baterie. Víc nepotřebuji.
Doufám,že bude bez problémů fungovat.
Dobrý poměr cena/výkon, přehledná grafika zobrazení, jednoduchá instalace.
- Postačující na měření teploty
Nic