Poradna Platinium MASTER

Autor: | Vloženo: 06.12.2017 000 16:57 | Témata: Poradna Platinium MASTER

Nefunkční předpověď počasí

30.11.2017 jsem zakoupil meteostanici MASTER,hned ten den po uvedení do provozu jsou pořád zobrazeny ikony přdpovědi počasí - slunce, mrak, mrak se sluncem a déšť i po restautu a to např. celý den pršelo a ikony byly pořád stejné.Dotazem na servisního technika mi bylo doporučeno čekat nějaký čas??? (v provozu týden), že prý by se to mělo nastavit???. Mám za to, že v předpovědi počasí by měla být jedna ikona dle barometrického tlaku - kde je chyba? Dále v internetové nabídce je vyobrazena stanice s černým pozadím na displeji - ve skutečnosti je ale pozadí modro zelené? Na displej se musíte dívat z určitého úhlu, aby byl čitelný?
Jaroslav Štěpán Zábřeh na Moravě tel. 737458914

  • 8. prosince 2017 - Oficiální zástupce obchodu TVPRODUCTS.cz

    Dobrý den,
    meteostanice Master Platiniun má v levé horní čtvrtině zobrazený sloupcový bargraf, který ukazuje vývoj tlaku vzduchu za posledních 12 hodin. Pokud mají například sloupce zprava doleva klesající tendenci, znamená to že tlak vzduchu klesá a lze očekávat zhoršení počasí. Podle tohoto se řídí i zobrazení symbolů nad ním (slunce, mraky, oblačno). Jestliže se například tlak vzduchu ani po 12 hodinách od zapnutí nezmění, zůstane i na displeji pořád stejný symbol až do této změny (výchozí je většinou sluníčko).
    Pozadí má černou barvu. Zdání modré barvy v pozadí a prosvěcování všech symbolů současně může být způsobeno nadměrně silným podsvětlením displeje, a je také závislé na pozorovacím úhlu.
    Intenzitu podsvětlení regulovat nelze a protože ji nemohu na dálku odhadnout, doporučiji meteostanici porovnat například na naší prodejně s jinými kusy a případně výrobek reklamovat.
    Přejeme příjemný den

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.