Poradna GARNI 1055 Arcus

Autor: | Vloženo: 29.01.2020 000 18:21 | Témata: Poradna GARNI 1055 Arcus

Interference s modemem ASUS?

Dobrý den, v recenzi upozorňují lidé na intereferenci ASUS. Meteostanici jsem zprovoznil vše fungovalo a na webu se ukazovaly hodnoty (ale jen z venkovního čisdla 6v1). Nicméně nikde ve WeatherZUInderground nejsem schopen zobrazit info o vnitním čidle (teplotu a vlhkost uvnitř), ani po přihlášení (popis říká, že bych to měl vidět jenom já). Navíc nyní se na internet nic nevysílá, přestože předtím ano a ani hodnoty z venkovího čidla 6v1 nejsou přenášeny. Tváří se jako offline. Na displeji se hodnoty zobrazují, tedy nějak nefunguje nyní přenos na internet. V recenzích někdo psal o intereferenci s routerem ASUS, který používá stejnou IP adresu. Mám také router asus, ale pár dní to fungovalo, tak přemýšlím, kde je problém.

  • GARNI technology a.s.

    GARNI technology a.s.

    30. ledna 2020 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    Ačkoliv model GARNI 1055 Arcus naměřené hodnoty vnitřní teploty a vlhkosti přenáší, server Weather Underground tato data nezpracovává. V našem oficiálním popisu tohoto produktu toto není uvedeno. Po přihlášení nově zobrazuje vnitřní naměřené hodnoty server Weathercloud, ten však není tímto modelem podporován. Pokud chcete vnitřní hodnoty zaznamenávat online, pak je řešením přesměrování naměřených hodnot na vlastní server, model GARNI 1055 Arcus to umožňuje.

    Ve dnech 27-29.1.2020 (včetně) byla na serveru Weather Underground prováděna údržba databáze, což mohlo mít za následek přerušení spojení mezi vaší PWS a serverem Weather Underground.

    S pozdravem

    Ondřej Gajda
    GARNI technology a.s.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • David Greger

      3. února 2020 - David Greger

      Dobrý den, děkuji. Uvažuji o dokoupení dalších čidel, alepouze pokud bych byl schopen je zobrazit i na webu. Je někde popsán ten postup, jak učinit toto? "Pokud chcete vnitřní hodnoty zaznamenávat online, pak je řešením přesměrování naměřených hodnot na vlastní server, model GARNI 1055 Arcus to umožňuje." A lze pak zobrazovat hodnoty ze všech čidel (až 7 kanálů) na webu. Na displeji lze hodnoty přepínat, ale otázka je, zda je to možné i na zobrazení na webu.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.