Poradna Emos AOK-5019

Autor: | Vloženo: 07.05.2017 000 10:36 | Témata: Poradna Emos AOK-5019

Emos nebo Techno Line?

Ohlížím se po meteostanici, která měří vnitřní i venkovní teplotou a vlhkost, má barometr + ikonu předpovědi, východ a západ slunce, fáze měsíce, automaticky načtený čas, den, měsíc, - zkrátka stanici, která umí minimálně tolik co tato. S takřka podobnými vlastnostmi i přijatelnou cenou jsem nalezl ještě AOK-5018B, nebo též Techno Line WS 6750 / WS 6760 / WS 6765. Jenže váhám mezi Emos a Line, nemám s nimi žádnou zkušenost. Poradíte někdo? Díky.

  • GARNI technology a.s.

    GARNI technology a.s.

    7. května 2017

    Dobrý den, všechny produkty na našem webu www.garni-meteo.cz označené jako meteorologické stanice mají barometrické čidlo. Dovozem tohoto sortimentu se zabýváme od roku 1995. Pokud chcete poradit, kontaktujte nás v pracovní dny na tel 603 18 18 41, nebo emailu [email protected]

    Roman Gajda
    GARNI

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • zdenek

      7. května 2017 - zdenek

      Opravdu šalamounská odpověď. Valná většina dnešních meteostanic je vybavena barometrem, ale kterou vybrat, aby za přijatelnou cenu splňovala i ony mé požadavky? Těchto meteostanic na našem trhu v současné době zase tolik není. Jenže upřednostnit tu či tu, to je otázka. Připadají mi, že zmiňované mají stejnou základní desku s ne až tak výraznými rozdíly v parametrech. Ale? Techno Line, Emos nebo jiná, lepší varianta?


  • GARNI technology a.s.

    GARNI technology a.s.

    7. května 2017

    Pokud tvrdíte, že valná většina meteostanic je vybavena barometrem, pak nemáte pravdu. Co potom ty meteostanice, které vybaveny barometrickým čidlem nejsou? To ale nejsou meteostanice, protože na jakém základě by předpovídaly počasí? Žádná šalamounská odpověď, jen upřesnění. Je mnoho obchodníků, kteří napíší, že jde o meteostanici a přitom - i když je na displeji ikona předpovědi - nemají žádné barometrické čidlo. Není jen Technoline a další uvedená značka. Je také Oregon Scientific, Irox, La Crosse Technology, Garni technology, Ventus Balance Meteo a další. Je to na delší konzultaci a upřesnění (jaký displej - inverzní, nebo pozitívní LCD, zda je třeba víc bezdrátových čidel, Těch stanic právě na trhu je mnoho. Proto upřednostňujeme konzultaci přes telefon. Je to rychlejší a zorientujete se v nabídce.
    Třeba zjistíte jak je to s východem a západem Slunce (zda je jen pro jedno město u nás, nebo lze nastavit i konkrétní místo podle GPS.

    Roman Gajda
    GARNI

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • zdenek

      7. května 2017 - zdenek

      Samozřejmě že je velká škála mateostanic, ale těch, které mají stejné funkce, jako již mnou na začátku zmiňované meteostanice, a jsou i v podobné cenové relaci, tak těch snad zase tolik není, nemýlím se? O tom tu byla řeč. Nejde mi o žádnou profi stanici se srážkoměrem a měřením větru atd.
      Jinak, na Vaše stránky jsem již koukl a budu opravdu rád, když mi poradíte.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.