AURIOL 313320

89 %

Popis produktu

Parametry produktu

Typ produktu
meteostanice
Dosah venkovního čidla
100 m
Budík
ano
Rádiem řízené
ano
Podsvícení displeje
ano

Recenze

  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    Perfektní, zatím funguje jak má.

  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    80 %
    • jsme spokojeni.
  • , zakoupeno v Nejlevnější Zboží.cz

    80 %

    Nemůžu po týdnu hodnotit.

Parametry produktu

Typ produktu
meteostanice
Dosah venkovního čidla
100 m
Budík
ano
Rádiem řízené
ano
Podsvícení displeje
ano

Popis produktu

Předpověď počasí na základě vývoje tlaku vzduchu. Vnější senzor s dosahem až 100 m (ve volném prostoru). Snadné ovládání pomocí dotykových senzorů na přední straně. Displej s LED podsvícením. Měření vnitřní a vnější teploty. Vlhkost vzduchu ve vnitřním prostoru, včetně ukazatele stavu pohodlí.

Grafika hodnot tlaku vzduchu za posledních 12 hodin. Východy a západy slunce a měsíce, zobrazení fáze měsíce. Hodiny řízené rádiovým signálem s možností ručního nastavení, ukazatel datumu a 2 budíky. Nastavitelné časové pásmo. Kalendář nastavitelný v 8 jazycích.

Vnější senzor chráněn proti stříkající vodě - na použití v interiéru a exteriéru (IPX4). Na postavení nebo montáž na stěnu. Vhodná jen pro vnitřní použití. 

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

76zákazníků doporučuje produkt
4zákazníci nedoporučují produkt
89 %
průměr z 96 hodnocení
5
65 ×
4
21 ×
3
7 ×
2
3 ×
1
0 ×
  • 60 %
    • mnoho nadstandardnich informaci
    • slusna cena
    • dobry dosah
    • bohuzel presnost vnitrniho mereni nevalna
    • chybi mereni venkovni vlhkosti

    Zrejme jsme meli smulu na spatny kus, vnitrni teplota o 1,4 - 1,5 C mene, nez byla skutecna. V navodu je uvedena tolerance +/- 1,5 C, takze se do toho stanice vesla, ale pro realny prehled o teplote v mistnosti (topeni) je to nepouzitelne. Stanice ma jinak dobra hodnoceni, zrejme horsi kus.

    Skoda, disponuje mnoha nadstarndnimi funkcemi (faze mesice, vychod/zapad Slunce, Mesice, volba casove zony, atd. Vyhradu mam k absenci vnejsi vlhkosti. Za 350.- Kc v akci by i tak byla dobra, ale dalsi kus zkouset nebudu.

    Jedna se o vyrobek identicky s EMOS E8835, s tim rozdilem, ze tato z Lidlu ma lepsi ovladani (dotykova tlacitka v predni casti, Emos fyzicka tlacitka vzadu).

  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    Perfektní, zatím funguje jak má.

  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    80 %
    • jsme spokojeni.
  • , zakoupeno v Nejlevnější Zboží.cz

    80 %

    Nemůžu po týdnu hodnotit.

  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Mohu jen doporučit. Dobře čitelný displej.
    • Z mého pohledu pouze hůře ovladatelný budík :) I po několika vypnutích stále zvonil, pomohlo až vyndání a navrácení baterek.
  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    Jsem spokojen

  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • je tam vše co potřebuji vědět
  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • chybí mi dodávané čidlo ke stanici.

    Dopustil jsem se hrubé chyby v tom,že jsem si balíček s meteostanicí hned neotevřel.Až včera po návratu z chalupy jsem zjistil,že uvnitř balení je uvedená a mnou požadovaná stanice,dvě baterie AAA a v sáčku šroubky s hmoždinkami.Co na tyto šroubky bych měl zavěsit jsem bohužel nenašel ač jsem krabičku prohlížel jako kouzelník.Zprvu jsme se zasmáli ale pak jsem myslel,že stanici rozšlapu.Vracet ji rozhodně nechci a snad se mi venkovní čidlo podaří sehnat.Pokud se jedná o jiné zboží,které jsem si z schopu objednal/ digitální kuch.váhu,digitální posuvné měřítko,lis na ovoce a i jindy předchozí zboží,byl jsem vždy velmi spokojený.Vše bylo vždy velmi rychle dodáno,ve velmi dobré kvalitě a pokud se jedná o jednání a konání obchodu,tak vše na vysoké úrovni.I přez nedostatwek,který jsem výše popsal,budu i nadále velmi rád nakupovat stejným způsobem v LIDLU-eschopu.Jen budu příště pozornější.Chápu,že se mohla stát chyba.Teď nechápu sám sebe,že jsem byl tak nepozorný.Lidlu přeji mnoho úspěchů a již žádné takové pochybení.Moc si vážím Vaší práce v současné nelehké době..S pozdravem Jarda z PB

  • Nedoporučuje produkt

    40 %
    • Hezký vzhled ,dosah čidla
    • nekvalitní výrobek

    Po zhruba týdnu došlo k samovolnému rozsvícení stanice a rychlému vybití .při nových bateriích se vše zopakovalo podvou dnech. Stanice byla bez problémů a prodlení vyměněna za novou ,která se bohužel chovala naprosto stejně. Další pokus již neriskuji . Výrobek je mizerný a nekvalitní,Lidl naštěstí nedělá problémy s vrácením,či výměnou.

  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    80 %
    • fajn vypadá, i ukazuje, i z mnoha úhlů, to bývá problém, obrázky jsou hezké a srozumitelné, ještě uvidím, jak dlouho vydrží baterky. To je nevýhoda u jiné, kterou jsem koupila, baterie vydrží sotva měsíc a nelze ji vyměnit bez úplného rozladění přístroje. Takže provoz drahý a ne moc pohodový. Doufám, že tady to bude lepší.

    návod je tedy pro slepce, mikropísmenka.Úplně srozumitelný tedy není, musela jsem se s ním prokousávat a bohužel tam není sekce častých závad, na to prostě musíte přijít, co se stalo a jestli se náhodou omylem něco někam nepřeplo a jak.
    Bohužel zcela chybí info ke komunikaci mezi základnou a čidlem, když základna neukazuje čidlo, které má a vidí asi nějaká jiná v okolí, protože hlásí jinou teplotu, než čidlo ukazuje

{"Oblíbené kategorie":[["Bezpečnostní objímky pro činky","https://bezpecnostni-objimky-cinky.heureka.cz/"],["Pingpongové pálky","https://pingpongove-palky.heureka.cz/"],["Doplňky pro střešní okna","https://doplnky-stresni-okna.heureka.cz/"],["Skákací plochy k trampolínám","https://skakaci-plochy-trampoliny.heureka.cz/"],["Rybářské nože a dýky","https://rybarske-noze-a-dyky.heureka.cz/"],["Chytré pohybové detektory a senzory","https://pohybove-detektory-senzory.heureka.cz/f:34895:1/"],["Jídlonosiče Orion","https://jidlonosice.heureka.cz/f:14824:484659/"],["Dámské stříbrné lodičky","https://damske-lodicky.heureka.cz/f:32094:43934164/"],["Sponkovačky a nastřelovačky akumulátorové","https://sponkovacky-a-nastrelovacky.heureka.cz/f:31185:42544237/"],["Kořeny do akvaria","https://dekorace-do-akvarii.heureka.cz/f:9644:82072/"]],"Vybrané značky":[["Meteostanice Kestrel","https://meteorologicke-stanice.heureka.cz/f:2718:422274/"],["Meteostanice Euroelectronics.cz","https://meteorologicke-stanice.heureka.cz/f:2718:54245808/"],["Meteostanice WG","https://meteorologicke-stanice.heureka.cz/f:2718:43341676/"],["Meteostanice Winner Group","https://meteorologicke-stanice.heureka.cz/f:2718:40333996/"],["Meteostanice Seeedstudio","https://meteorologicke-stanice.heureka.cz/f:2718:54245813/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat štípač dříví?","https://stipace-drivi.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-stipace-drivi/"],["Jak vybrat dětský kapsář?","https://detske-kapsare.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-detsky-kapsar/"],["Jak vybrat sjezdové boty?","https://sjezdove-boty.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-sjezdove-boty/"]],"Vybrané produkty":[["Nabíječka Nikon MH-32","https://foto-video-nabijecky-a-zdroje-originalni.heureka.cz/nabijecka-nikon-mh-32/"],["Mountfield schůdky Slim 4 stupně 3BPZ0284","https://schudky-k-bazenum.heureka.cz/mountfield-schudky-slim-4-stupne-3bpz0284/"],["Dielle AV-05-31 zelená","https://popruhy-na-zavazadla.heureka.cz/dielle-av-05-31-zelena/"],["Petite&Mars Campy Elephant&City","https://detske-deky.heureka.cz/petite-mars-campy-elephant-city/"],["Hobby Silicon glue MFP lepidlo 60 g","https://lepidlo.heureka.cz/hobby-silicon-glue-mfp-lepidlo-60-g/"],["Philips GC02680","https://odstranovace-zmolku.heureka.cz/philips-gc02680/"],["Flora Original polotučný Margarín 250 g","https://margariny.heureka.cz/flora-original-polotucny-margarin-250-g/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}